Whiskyfestivals

Festival Whisky Trails

Den Haag

Zo'n 9 jaar geleden hadden Teun en Bob samen met Wouter van het International Whiskyfestival een idee. Het Festival was enorm groot geworden en voor de beginnende whiskyliefhebber een ware jungle van merken, flessen, soorten importeurs, distilleerderijen, enz. enz. 

Zou het een goed en leuk idee zijn om een paar mensen met wat kennis over whisky beginners of mensen met vragen rond te laten leiden? Nou... dat was het. 

Inmiddels lopen de Bruichladdies in het festivalweekend met 5 man sterk 45 tours met gemiddeld 5 mensen per tour. We geven meestal een 'crash course in whisky' van 45 minuten maar er zijn soms ook gevorderde whiskyliefhebbers met specifieke vragen. Dat doen we met heel veel plezier. 

Wil je ook een keer mee op tour of heb je gewoon zin om naar een van de meest gerenomeerde whiskyfestivals ter wereld te gaan kijk dan op de site:

www.whiskyfestival.nl

Of klik op de banner hier beneden...

denhaag

Groningen

Op de 7e Editie van Whisky Festival Noord Nederland, 23-25 maart 2012 in de Der Aa-Kerk te Groningen, zijn de Laddies ook weer beschikbaar voor een beperkt aantal rondleidingen. Klik op de onderstaande banner voormeer informatie op de website van het WFNN. Hopelijk zien we jullie op het vriendelijkste festival van Europa!